Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 156 + телефон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 156 + телефон

Здравейте, мой приятел има Алфа 156 с вътрешен фейслифт. Мулти волана има бутон за телефон, това означава ли че телефона може да се свърже към колата. И ако може как става свързването.

чрез блутут
    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
    Продавам Алфи на части!

Comment

То е ясно че по блутут, но по какъв начин става сдвояването. Аз имам Гранде Пунто, там влизаш в менюто даваш сдвояване, на таблото се изписва кода, въвеждаш го в телефона и готово. На Алфата прерових всички менюта никъде няма сдвояване, за това питам когато има бутон на волана това означава ли че има телефонна система. На Фиата когато няма телефонна система липсва и бутона на волана.

Comment

Блутут в Алфа от 2002г., мечти.
        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Натисни копчето на волана и го задръж няколко секунди.Ако се чуе звук и говор на италиански пускаш блутут на тел.и търсиш кода.Намериш ли го веднъж при всяко пускане на блутут ще се свъзва автоматично.При мен е така.На диагностики и менюта нищо не излиза.
          sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
          Продавам Алфи на части!

Comment

Пробвахме със задържане на бутона никаква реакция. Когато има бутон на волана означава ли че има блутут или не е задължително.

Comment

Working...
            X